EVENEMENTEN

 

Wereldkampioenschappen Cyclo cross 2018

De Wereldkampioenschappen Cyclo cross 3 en 4 februari 2018 worden in het Limburgse Valkenburg verreden. Dat heeft UCI voorzitter Brian Cookson vanmiddag bekend gemaakt in het Belgische Zolder in het bijzijn van de Limburgse delegatie onder leiding van Burgemeester Martin Eurlings en voorzitter van de organiserende stichting Wereldkampioenschap Cyclo Cross 2018 Gert Veenhuizen.
Meer info: http://www.limburg2018.nl

Toerversie Amstel Gold Race

De Toerversie van de Amstel Gold Race vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 april 2018. Er kan gestart worden op zes afstanden, waarbij de kortste 60 en de langste 250 kilometer is. Ook tijdens deze toerversie zullen de deelnemers de strijd aan gaan met de vele Limburgse heuvels.
Meer info en Inschrijven via: www.amstelgoldrace.nl

Amstel Gold Race

De Amstel Gold Race wordt op zondag 15 april 2018 verreden. Sinds 1966 vindt ieder jaar in Limburg de Amstel Gold Race plaats. De Markt in Maastricht is elk jaar het decor van de start van de Amstel Gold Race. De eindstreep van de Amstel Gold Race ligt in Valkenburg. De Amstel Gold Race deel uit van de UCI WorldTour.
Meer info via: www.amstelgoldrace.nl

Pop on Top

Pop on Top is een gezellig (familie)festival waar sfeer, beleving én goeie muziek centraal staan! Op 2 en 3 juni 2018 vindt het wederom plaats in het Kuurpark op de top van de Cauberg in het pittoreske Valkenburg aan de Geul. Het kuurpark, de tuin van Holland Casino, heeft alle faciliteiten om er deze 7e editie een groots feest van te maken! Met o.a. Kensington, Di-rect, Rowwen Hèze.
Meer info: www.popontop.nl

Heuvelland fiets 4-daagse

Van 5 - 8 juni 2018 wordt de Heuvelland Fiets 4 daagse verreden. Vier dagen lang kunt u dagelijks kiezen uit routes van 25, 40 of 60 km. Dagelijks kunt u van afstand wisselen, zelfs nog onderweg. Alle routes worden conform de voorwaarden van de NTFU uitgezet door de wielervrienden van de Valkenburgse Wieler Club.
Kijk voor meer info op: www.heuvellandfiets4daagse.nl