EVENEMENTEN

 

Limburgs Mooiste

26 mei 2018. De wielerklassieker Limburgs Mooiste is een prachtige maar loodzware uitdaging voor fietsrecreanten. De vijf verschillende routes lopen vanuit centrum Heerlen over verkeersarme, toeristisch zeer aantrekkelijke wegen in Limburg en aangrenzende gebieden in België en Duitsland. Naast de wielerklassieker kan men ook deelnemen aan MTB en familietochten.
Meer info: www.limburgsmooiste.nl

Pop on Top

Pop on Top is een gezellig (familie)festival waar sfeer, beleving én goeie muziek centraal staan! Op 2 en 3 juni 2018 vindt het wederom plaats in het Kuurpark op de top van de Cauberg in het pittoreske Valkenburg aan de Geul. Het kuurpark, de tuin van Holland Casino, heeft alle faciliteiten om er deze 7e editie een groots feest van te maken! Met o.a. Kensington, Di-rect, Rowwen Hèze.
Meer info: www.popontop.nl

Heuvelland fiets 4-daagse

Van 5 - 8 juni 2018 wordt de Heuvelland Fiets 4 daagse verreden. Vier dagen lang kunt u dagelijks kiezen uit routes van 25, 40 of 60 km. Dagelijks kunt u van afstand wisselen, zelfs nog onderweg. Alle routes worden conform de voorwaarden van de NTFU uitgezet door de wielervrienden van de Valkenburgse Wieler Club.
Kijk voor meer info op: www.heuvellandfiets4daagse.nl

André Rieu

4-5-6-7-8-12-13-14-15-19-20-21 en 22 Juli 2018 op het Vrijthof van Maastricht. Ook dit jaar speelt André Rieu met zijn Johann Strauss orkest weer een reeks fantastische zomeravondconcerten op een van de mooiste pleinen van ons land. Het wordt een avond om nooit te vergeten.
Info op: www.andrerieu.nl

Heuvelland 4-daagse

Van 09-12 Augustus 2018 wordt de de 31ste editie van de alom bekende Wandelvierdaagse van Vilt georganiseerd. Deze topper door de Limburgse Heuvels mogen liefhebbers van wandelen niet missen. Er kan op verschillende afstanden gestart worden. Wij passen in overleg onze ontbijttijden aan voor de deelnemers van dit evenement.
Meer info: www.heuvelland4daagse.nl

Boogie's Extreme

1 September 2018. Het parcours van de 3 toertochten is door Michael Boogerd zelf uitgestippeld. Met de zwaarste beklimmingen uit zijn twee favoriete klassiekers, Luik-Bastenaken-Luik en Amstel Gold Race. Durft u deze uitdaging aan?
Twijfel dan niet en meldt u aan.
Alle info is te vinden op:  www.boogiesextreme.nl

Heuvelland2-daagse

Zal verreden worden op 15 en 16 September 2018. De toertochten van de Mergelheuvelland 2-daagse (Mh2d) kenmerken zich door maar een ding: het fietsplezier dat wij elke week in onze omgeving weer ervaren, uitstralen naar de deelnemers! Elk jaar proberen we onze mooiste fietsbelevenissen in enkele spectaculaire routes samen te vatten.
Meer info is te vinden op: http://mh2d.org