EVENEMENTEN

 

Red Bull Zeepkistenrace 2017

Zaterdag 19 augustus 2017 wordt het Kuurpark op de Cauberg het toneel van deze spectaculaire dag vol snelheid, fun en creativiteit. De Red Bull Zeepkistenrace is een downhill wedstrijd voor vriendenteams met een flinke dosis creativiteit en energie. Zeventig teams staan 19 augustus aan de start bovenaan het Kuurpark, maar snelheid is niets zonder een beetje persoonlijkheid. Daarom beoordeelt de jury teams ook op hun creatie en showmanship.
Meer info via: www.redbullsoapboxrace.com

Top Cauberg Challenge

19 en 20 augustus 2017 Top Cauberg Challenge 2017 - 9e editie. De Top Cauberg Challenge, een toertocht voor wegrenners en mountainbikers.
De TCC is ontstaan ter ondersteuning van een jeugdhuis in Cugir, Roemenië. De opbrengst gaat volledig naar dit doel.
Meer info op: www.topcaubergchallenge.nl

Boogie's Extreme

Het parcours van de 3 toertochten is door Michael Boogerd zelf uitgestippeld.
Met de zwaarste beklimmingen uit zijn twee favoriete klassiekers,
Luik-Bastenaken-Luik en Amstel Gold Race. Durft u deze uitdaging aan?
Twijfel dan niet en meldt u aan.
Alle info is te vinden op:  www.boogiesextreme.nl

Heuvelland2-daagse

Zal verreden worden op 16 en 17 September 2017. De toertochten van de Mergelheuvelland 2-daagse (Mh2d) kenmerken zich door maar een ding: het fietsplezier dat wij elke week in onze omgeving weer ervaren, uitstralen naar de deelnemers! Elk jaar proberen we onze mooiste fietsbelevenissen in enkele spectaculaire routes samen te vatten.
Meer info is te vinden op: http://mh2d.org

Bart Brentjens Challenge

De Bart Brentjens Challenge wordt op 8 oktober 2017 voor de 13e keer georganiseerd. De Challenge kent in de persoon van voormalig Olympisch Kampioen Bart Brentjens een naamgever en ambassadeur waar de organisatie trots op is. Samen met ervaren mountainbikers uit het Limburgse heuvelland bouwt Bart ieder jaar aan een uitdagend parcours.
Meer info: www.bartbrentjens-challenge.com